Om Vänergymnasiet i Mariestad

Vänergymnasiet

I Mariestad, vid Vänern i Västra Götalands län hittar du oss, Vänergymnasiet. Vi är en fristående gymnasieskola som erbjuder stimulerande studiemiljö i kombination med intressanta gymnasieutbildningar som ger dig tre bra år, som med stor sannolikhet ger dig ett arbete efteråt.

Om du letar efter en gymnasieskola med ambitiösa och motiverade lärare skall du välja att studera vid Vänergymnasiet i Mariestad. Här på vår webbplats hittar du relevant information om våra gymnasieutbildningar med inriktningar och vem du skall ta kontakt vid frågor, t.ex. om hur det är att vara elev på Vänergymnasiet.

Obs! Våra utbildningar är riksrekryterande. Detta innebär att även du som inte är bosatt (skriven) i Mariestads kommun är välkommen att läsa hos oss.

Välkommen till vår skola!