Efter Vänergymnasiet

Lisa Forsell Gustavsson

är nu fast anställd på Knapegården.

Började jobba direkt efter skolslutet 2015 på Milktrans och därefter på ett företag i Björsäter innan det blev fast anställning på Knapegården, där hon kör spannmål, pallat gods mm. Utbildningen var bra, men man lär sig hela tiden även efter student. Träffar ibland några av kompisarna från Vänergymnasiet. Saknar ibland skolan, men gillar lön!

Lisa Forsell Gustavsson

Fyra flickor II

Lotta, Fanny, Sara och Felicia

Fyra elever från RL på besök februari 2016. Vi är fortfarande bästa kompisar och vi försöker träffas så ofta vi kan!
Lotta jobbar på Conditori Nordpolen i Vara. Är fast anställd på 35-40 tim/vecka sedan 1 januari 2016.
Fanny jobbar i hemtjänsten. Snart mammaledig!
Sara jobbar på ICA Oxen och förskolan här i Mariestad. Jobbar på inringning på båda ställena. Flyger till USA nästa år.
Felicia jobbar heltid på Sand och har gjort det se´n efter studenten och har fler framtidsplaner.

Torbjörn Buchman

har fortsatt i kockbranchen och jobbade på Mumma, och nu är det Torbjörn som kockar i matsalen hos oss!

buchman

Mattias Jinnerstål

gick ut för några år sedan, och familjen är fortfarande representerad här genom lillebror som går i FT3. Har haft jobb hela tiden efter skolan, som han tycker gav honom bra grunder för jobbet och bra gemenskap. Jobbar nu på Olssons Åkeri i Skövde.

Pakarang "Sky" Srisupahan

Efter studenten fick Pakarang "Sky" Srisupahan direkt jobb som servitris på Riviera i Skövde.
Ett roligt jobb som hon trivs med, och det var här det sa klick och tycke uppstod med en stamkund. Nuvarande pojkvän!

Perpa

Perpa gick ut FP3 våren 2012. Nu jobbar han i Helsingborg på ett stort åkeri.
Fortsätter också att dömma fotboll.

Erika Andersson

har efter skolan bland annat jobbat nere på Mallorca.

Erika Andersson

Pontus Gustavsson

En solig vårdag kom Pontus Gustavsson förbi. Han tog studenten juni 2010 efter att varit på APU bland annat på Grythyttan,
Operakällaren och även på lyxrestaurangen "Och himmelen därtill". Efter studenten har Pontus arbetat som kock i Stockholm (på krogen "Göteborg"!) och Skövde mm.

Han hälsar att ""jag hade jättekul här på Vänergymnasiet. Det var tre underbara år".

Imram (tidígare HR), Jetmir och Halid (tidigare FT)

En solig vårdag 2014 fick vi återbesök genom Imram (tidígare HR), Jetmir och Halid (tidigare FT) har efter skolan bland annat jobbat nere på Mallorca.

Tre fd FT