Din framtida yrkesroll efter Restaurang- och livsmedelsprogrammet

”Vad gör du om 10 år…..” ocDesserth…hur ser dina framtidsplaner ut? Utbildningen som ges i Restaurang och livsmedelsprogrammet är så bred att hela världen blir din arbetsplats efter avslutade studier. Yrken som kock, kallskänka, bar- och serveringspersonal behövs över hela jorden!

Vi som utbildar oss inom en servicebranch brinner för att serva människor i alla tänkbara miljöer. Turisthotell, krogar, kryssningsfartyg, lunchrestauranger, gourmekrogar, men också gamla och sjuka på äldreboende och barn och ungdom inom förskola skola.

Dina möjligheter efter utbildningen är många:
Kanske jobbar du på ett hotell i någon av de stora turistorterna värden över.
Sommarsäsong i någon av badorterna längs våra kuster eller kanske på Öland/Gotland.
Vintersäsong i de Svenska eller Norska fjällen eller på lyxhotell i Aspen ”over there”.
Kanske arbetar du på ett kryssningsfartyg till Danmark/Finland eller rent av i medelhavet eller Karibien.
Kanske åker du jorden runt och serverar hungriga matroser på en lastbåt eller arbetare på en oljerigg någonstans i världen.
Du kanske jobbar med mat på flyg eller tåg.

Morgan Moberg 0501-170 72
Morgan Moberg,

Lärare på Restaurang- och Livsmedelsprogrammet
 Vänergymnasiet erbjuder yrkesutbildningar som ger jobb.